Noticias

Benieuwd naar Atelier Flamenco? Via deze pagina vind je alle info over shows, toonmomenten, & volgende events: 

 ¡ Viva la feria ! 2024

14/04/2024 Aankondiging TOONMOMENT 2024

“Vámonos pa' la feria, cariño mío”. Inderdaad, laten we naar de Feria gaan, olé! Ervaar de magie van de Spaanse "Feria de Abril" recht voor je ogen in de flamenco-voorstelling: "¡Viva la feria!".


Opendeurdag Vrije Ateliers: gratis proefles flamenco! 

03/02/2024 Kom proeven van flamenco  

Instappen bij de beginners? Dat kan zeker en vast! Voor groot én klein zijn er nog plaatsjes beschikbaar ! Kom gerust langs! 


14 uur – 14.45 uur      Flamenco volwassenen

15 uur – 15.45 uur      Flamenco kids

Opendeurdag Vrije Ateliers: gratis proefles flamenco! 

05/08/2023 Kom proeven van flamenco  

Ook dit jaar organiseert de Vrije Ateliers weer een fantastische opendeurdag. Kom tijdens de vredesfeesten op zondag 3 september proeven van flamenco met gratis proeflessen: 

14 uur – 14.45 uur      Flamenco volwassenen

15 uur – 15.45 uur      Flamenco kids

Camino Caminando 2023 

21/02 ' 22  Aankondiging: TOONMOMENT 2023

Camino Caminando! Het toonmoment van de leerlingen van Atelier Flamenco in 2023. Dit jaar nemen de leerlingen je mee op in een authentieke flamenco show waar gezelligheid centraal staat. Ze laten je met plezier zien waar ze het afgelopen schooljaar zo hard aan werkten! 

Tickets vanaf nu te koop! (Deze voorstelling is afgelopen) 

Tweede lessenreeks en Workshops flamenco ! 

01/01/2023 Nieuw dansjaar en workshops! 

HAPPY NEWYEAR!
In februari start de tweede reeks lessen van dit dansjaar. Inschrijven kan vanaf eind januari. !NIEUW!: In 2023 worden ook de allereerste workshops georganiseerd. De eerste zullen doorgaan op zaterdagnamiddagen in maart en april. De zomerworkshops worden later gecommuniceerd. Tot snel! 

Atelier Flamenco & Sinterklaas !
13/11 '22 Flamencodans op de dag van de Sint! 

Dit jaar komt Sinterklaas aan op zondag 13 november op de Grote Markt te Sint-Niklaas. Hij brengt ons de Spaanse invloeden mee en daar kan Atelier Flamenco natuurlijk niet bij ontbreken. Ontdek alle getalenteerde flamenco danseressen en leer zélf een dansje! 

We zien jullie maar al te graag om 13.45 op het podium op de Grote Markt! 

Gratis proefles flamenco

04/09 '22 Ontdek flamenco op de opendeurdag van de Vrije Ateliers te Sint-Niklaas. 

Zin om eens vrijblijvend te proeven van flamenco in een gezellig kader? Nog niet zeker of flamenco iets voor jou is? Dan ben jij van harte welkom voor de gratis proeflessen flamenco. Je bent welkom in volledige flamenco-outfit of gewoon in jouw meest comfortabele kledij. Alles kan en alles mag! 

Atelier Flamenco @ Euromarkt te Sint-Niklaas

05/08 - 06/08 '22 Zag je ons dansen op de Grote Markt? 

De Euromarkt vindt dit jaar op 5,6 en 7 augustus plaats op de Grote Markt te Sint-Niklaas. Verschillende Europese landen worden voorgesteld en dit natuurlijk met verscheidene typische delicatessen. Uiteraard kan Spaanse dans niet ontbreken! 

Danskamp: leer flamenco dansen

1/08 - 05/08 '22 Danskamp: flamenco! 

Ben je tijdens de vakantie met je ouders naar Spanje geweest en was je helemaal onder de indruk van die echte Spaanse danseres? Je wil zo graag meedansen op Spaanse muziek maar je weet niet goed hoe? Je hebt zo’n leuk Spaans kleedje met rode bollen waarin je jezelf zo mooi vindt en je zou er graag in willen dansen? Dan is dit flamenco dansatelier écht iets voor jou! 

Toonmoment cursisten Atelier Flamenco: Los Palos y el Baile 

29/05 & 05/06 '22    Los Palos y el Baile

De leerlingen van de flamencolessen in de Vrije Ateliers tonen jullie wat flamenco precies is. We zorgen voor een schitterende, authentieke show waarin de danseressen kunnen laten zien wat ze weer al eens hebben bereikt. Tijd voor een klein (of groot) feestje waarbij gezelligheid centraal staat. Waar "onze eigen zwier eraan geven" belangrijk is en we even het beste van onszelf geven op het podium met de passie die we samen delen.