“Vámonos pa' la feria, cariño mío”


Inderdaad, laten we naar de Feria gaan, olé! Ervaar de magie van de Spaanse "Feria de Abril" recht voor je ogen in de flamenco-voorstelling: "¡Viva la feria!".


De flamencodansers van Atelier Flamenco nemen je dit jaar mee naar het hart van Sevilla met hun jaarlijkse optreden. In deze flamencovoorstelling laten alle leerlingen, jong en oud, zien waar ze een schooljaar lang aan hebben gewerkt. Ze slepen je mee en tonen vol trots en passie wat ze hebben bereikt.


Kleurrijke kleding, ritmische gitaren, expressieve handbewegingen en authentieke flamenco wachten op je. De volksfeesten vol Sevillanas, tinto de verano, kleurrijke Casetas en prachtige kleding komen tot leven. Of je nu een liefhebber bent van flamenco of gewoon op zoek bent naar een unieke culturele ervaring, "Viva La Feria" belooft een avond vol passie, emotie en pure vreugde. Laat je onderdompelen in de feestelijke geest van de Feria de Abril en laat je meevoeren op een betoverende reis door de straten van Sevilla, allemaal vanuit het comfort van je theaterstoel, vámonos!