Workshops 

@Atelier Flamenco
Atelier Flamenco presenteert 3 workshops !


Workshop Castagnetten leren spelen 

Praktisch: 

In deze workshop leren we de magie van castagnetten ontdekken. Deze workshop is bedoeld voor enthousiastelingen die graag castagnetten leren bespelen en er daarna ook flamenco mee willen leren dansen. Geschikt voor totale beginners of voor diegenen die een opfrissing wensen en zich nog eens willen amuseren met deze kleine, unieke instrumentjes.  (Er zijn enkele paren castagnetten beschikbaar om te gebruiken) 

Workshop Flamenco Dulce

Praktisch: 

Danste jij nog nooit flamenco? Geweldig! Dan kan jij de passie en puurheid in deze korte reeks komen ontdekken. Of ben je een beginneling die graag wat meer flamenco danst? Dan ben jij op jouw plaats om te werken aan jouw "posturas". Dans je al wat langer en wens je ook eens te genieten van zachte flamenco, dan ben ook jij meer dan welkom om je posturas te perfectioneren. Kortom, een flamenco workshop voor mensen met geen of enkele jaren ervaring. 

Workshop bata de cola 

Praktisch: 

Flamenco dans met bata de cola! Een bata de cola is een prachtige flamenco jurk of rok met lange sleep. Op pure flamenco muziek proberen we onze rok te balanceren en op sierlijke wijze over de grond te bewegen. In deze workshop leer je een choreografie met bata de cola. Niveau: medio